Reviews van klanten: 9,0 / 10 51 reviews

Badkamer radiatoren

Badkamerradiator en handdoekradiator

U zoekt een radiator welke goed past binnen uw badkamer en goed betaalbaar is? Met een badkamerradiator zorgt u zeker voor een stijlvol element in uw badkamer. En stijlvol hoeft niet duur te zijn. Voor elke badkamer hebben wij een voordelige designradiator.

Badkamerradiatoren van Altijddegoedkoopste.nl zijn van A-kwaliteit en hebben een luxe uitstraling. Hiermee vormt een designradiator een ware toevoeging voor elke badkamer. En dat tegen de laagste prijs.  Wij hebben radiatoren van Thermrad, Zehnder, Vasco en Veraline voor de badkamer en vochtige ruimtes. Zo zijn er modellen met ronde buizen, gebogen buizen en zelfs ultramoderne vierkante buizen. De meeste badkameruitvoeringen zijn geschikt om uw handdoek op te laten drogen.

Daarom altijd de goedkoopste!

  • Gratis verzending (NL)
  • 10 jaar garantie op radiatoren
  • Gratis telefonisch adviesBel 085 - 049 8 590
  • Binnen 1 werkdag bezorgd
  • Achteraf betalen

Handdoekradiatoren voor badkamers

Radiatoren voor badkamers worden ook wel handdoekradiatoren genoemd. Dat komt omdat het bij veel van deze designradiatoren mogelijk is om handdoeken op de radiator te laten drogen. Altijddegoedkoopste heeft diverse A-merken radiatoren voor uw badkamer. Een optimale mix tussen design en functionaliteit tegen de laagste prijs.

Kies de perfecte badkamer radiator

De keuze van een badkamer radiator is afhankelijk van uw stijl en smaak en natuurlijk de ruimte die u heeft. Om de juiste radiator te kiezen doorloopt u 3 stappen:

Type badkamer radiator selecteren

Zoekt u een badkamer radiator met ronde verwarmingsbuizen of gaat uw voorkeur uit naar een de modernere platte lamellen of vierkante lamellen?

Vermogen van de badkamer radiator bepalen

De badkamer radiator moet voldoende capaciteit hebben om de ruimte te verwarmen. De capaciteit is mede afhankelijk van de gewenste temperatuur en de omvang van de ruimte. U kunt zelf heel eenvoudig het benodigde vermogen van uw badkamer radiator berekenen.

Afmeting van de radiator bepalen

Meet de afmeting van de plek die u heeft om een radiator te plaatsen. U kunt op basis van de eerdere stappen de juiste badkamer kiezen.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.