Reviews van klanten: 9,0 / 10 47 reviews

Uitstekende garantie

Altijddegoedkoopste levert enkel producten van uitstekende kwaliteit en de levering gebeurt met de hoogst mogelijke zorg. Mocht het toch voorkomen dat een product niet goed werkt of voor ontvangst een beschadiging heeft opgelopen, neem dan contact met ons op. We zorgen zo snel mogelijk voor een passende oplossing. Bij Altijddegoedkoopste is een uitstekende garantie namelijk heel vanzelfsprekend.


100% Nederlandse fabrieksgarantieGarantie RA

Producten die u bestelt bij Altijddegoedkoopste hebben 100% volledige Nederlandse fabrieksgarantie. De garantietermijn loopt op tot maar liefst 15 jaar. De termijn is afhankelijk van type product, maar is altijd minimaal 5 jaar.


Keurmerken garanderen garantie

Een webshop moet voldoen aan een breed eisenpakket. De onderstaande keurmerken krijg je dan ook niet zomaar. Onze webshop moet onder andere voldoen aan de garantie die de keurmerken stellen: 'Met een defect product kunt u altijd terecht bij de verkoper. Als herstel of vervanging niet mogelijk is, dan krijgt u uw geld terug'. Zo weet u van te voren altijd waar u aan toe bent en bent u er zeker van dat wij een betrouwbare webshop zijn die eerlijk handelt.

Qshops keurmerk
Webshop Keurmerk
European Trust Mark