Reviews van klanten: 9,0 / 10 51 reviews

Radiator kopen en online bestellen?

Een radiator kan uw huis verwarmen en tegelijkertijd verfraaien. U vindt in onze webshop een ruime keus aan radiatoren, maar welke radiator is het meest geschikt voor u? Wij geven u een aantal stappen die u kunnen helpen hoe u het beste een radiator kunt kopen. Radiator kopen goedkoop  bij Altijddegoedkoopste.

Radiatoren binnen 24 uur geleverd op werkdagen

Wij hebben verschillende merken en soorten als het om verwarming gaat, onderstaand treft u een overzicht van ons assortiment.

Onze ervaren en deskundige medewerkers voorzien u graag van advies. U kunt altijd telefonisch contact opnemen via het gratis telefoonnummer 085 - 049 8 590.


Horizontale radiator kopen

Radiator kopen

De Thermrad Compact-4 plus radiator is niet voor niets de meest verkochte radiator van Nederland. De radiator heeft 2 aansluitingen aan beide zijden. Thermrad radiatoren zie ja vaak terug binnen woningen, scholen en zorginstellingen.

Radiatoren kopen

Bij de Thermrad Super-8 Compact radiator kunt u de CV leidingen haast uit het zicht aansluiten. Dit komt omdat deze radiator ook onderaansluitingen heeft. Dit zorgt voor een strak geheel. In totaal heeft deze radiator zelfs acht aansluitingen.

Thermrad Super-8 Plateau

De Thermrad Super-8 Plateau is een horizontale radiator met een vlakke voorplaat. De eigenschappen zij gelijk aan de Compact versie. Zo heeft deze radiator ook acht aansluitingen. Het ontwerp is glad en vlak zonder de bekende ribbels.

Henrad Compact

De Henrad Compact een horizontale radiator met een geribbelde voorkant. Wij leveren deze radiator goedkoop in veel afmetingen. Henrad is een Top A merk als het om verwarming gaat. Hoge kwaliteit en opbrengst van warmte gaan mooi samen.

Verticale radiator kopen

Thermrad Vertical Compact

De Thermrad Vertical Compact is een verticale radiator met een geprofileerde voorplaat. Deze radiator heeft een zeer gunstige prijs en geeft veel warmte af.

Thermrad Vertical Plateau

De Thermrad Vertical Plateau is een verticale radiator met een vlakke voorplaat. De overige eigenschappen zijn gelijk aan de Compact versie.

Henrad Alto Plan

De Henrad Alto is de populairste verticale radiator van dit moment. De radiator heeft een vlakke voorkant en omlijsting. Een streling voor het oog.

Thermrad RVS Lina

De Thermrad RVS Lina is een luxe badkamerradiator. Gemaakt van roestvrijstaal en verkrijgbaar in geborsteld als in hoogglans. Doordat deze radiator van RVS is gemaakt is deze radiator geschikt voor de badkamer.

 

Designradiator kopen

Thermrad AluBasic radiator

De goedkoopste designradiator uit ons assortiment is de Thermrad AluBasic radiator. Deze radiator is van aluminium en ook toepasbaar in vochtige ruimtes.

 

Thermrad AlyStyle verticaal

De Thermrad AlyStyle verticaal is een designradiator die ideaal is voor een woonkamer. Deze verticale designradiator geeft veel warmte af. Daarnaast heeft deze radiator een stijlvol design, uitgevoerd in aluminium. Radiator kopen


Goedkope radiatoren kopen kan bij ons heel gemakkelijk. Heeft u toch vragen of hulp nodig? Wij geven u graag (gratis) advies.