Reviews van klanten: 9,0 / 10 51 reviews

Thermrad radiatoren goedkoop kopen

Een radiator Thermrad staat gelijk aan comfort en kwaliteit. De radiatoren zijn bij Altijddegoedkoopste ook nog eens goed betaalbaar.

Thermrad radiatoren voordelig bij Altijddegoedkoopste

De radiatoren van Thermrad hebben naast een comfortabele warmte-afgifte een neutraal en onopvallend design. De radiatoren passen dan ook in elk interieur. Van modern tot klassiek. Met een Thermrad radiator haalt u kwaliteit in huis.

Soorten Thermrad radiatoren

Het assortiment van Thermrad radiatoren is breed. Wij leveren diverse modellen in de categorieën horizontale radiatoren, verticale radiatoren, design radiatoren en badkamerradiatoren.

Thermrad radiatoren

Horizontale Thermrad radiatoren

Thermrad Compact 4 Plus radiator

De Thermrad Compact-4 plus radiator wordt veel verkocht.   Deze Thermrad radiatoren worden namelijk veel geplaatst in gebruikt in woningen en scholen. Dat komt omdat deze radiator veilig en goed betaalbaar is. Deze radiator heeft 2 aansluitingen aan beide zijden.

Thermrad Super-8 Compact

De Thermrad Super-8 Compact radiator heeft ook aansluitingen aan de onderkant. Leidingen kunnen hierdoor uit het zicht worden aangesloten. Ook deze radiator heeft zijaansluitingen

Thermrad Super-8 Plateau

De Thermrad Super-8 Plateau is geleifd vanwege de vlakke voorplaat. Verder heeft de radiator dezelfde eigenschappen als de Compact versie.


Verticale Thermrad radiatoren

Thermrad Vertical Compact

De Thermrad Vertical Compact is een verticale radiator die veel warmte afgeeft. Hij heeft een geprofileerde voorplaat en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Thermrad Vertical Plateau

De Thermrad Vertical Plateau heeft deze een strakke voorplaat. De eigenschappen zijn gelijk aan de Compact versie.


Thermrad designradiator

Thermrad AluBasic radiator

De Thermrad AluBasic radiator is het basismodel van de designradiatoren. Deze aluminium radiator is ook geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes.

Thermrad AlyStyle verticaal

De Thermrad AlyStyle verticaal is een designradiator die ideaal is voor een woonkamer. Deze verticale radiator warmt een ruimte razendsnel op. Hij heeft een stijlvol design en uitgevoerd in aluminium.


Thermrad badkamerradiatoren

Thermrad RVS Lina

De luxe uitstraling van de Thermrad RVS Lina komt met name in uiting door het gebruik van roestvrijstaal, zowel in geborsteld als in hoogglans beschikbaar. Doordat deze radiator van RVS is gemaakt is deze radiator geschikt voor de badkamer.

 


Altijddegoedkoopste.nl is het beste adres voor voordelige Thermrad radiatoren. Heeft u vragen? Wij geven u graag (gratis) advies.