Reviews van klanten: 9,0 / 10 51 reviews

Horizontale radiatoren

Horizontale radiatoren goedkoop kopen

Horizontale radiatoren van een A-merk tegen de laagste prijs. Dat vindt u alleen bij Altijddegoedkoopste. Bovendien brengen de verzendkosten van de radiator niet bij u in rekening. Bekijk hieronder het voordelige radiatorenaanbod van de topmerken Henrad en Thermrad. de meest voorkomende radiatoren zijn horizontaal. De radiatoren worden ook wel paneelradiatoren genoemd, dit omdat de horizontale radiator vaak bestaat uit panelen. Hierin is verreweg de meeste keuze uit modellen, de horizontale radiator is er in alle maten en soorten en types. Denk b.v. maar eens aan de meest bekende radiatoren met ribbels, deze zijn er echter ook in in moderne uitvoering met een vlakke voorzijde.

Deze radiatoren worden vaak omschreven als paneelradiatoren met een traditionele en tijdloze uitstraling.
De Thermrad Compact is een voorbeeld van een veelgebruikte horizontale paneelradiator met een traditionele uitstraling.

Daarom altijd de goedkoopste!

 • Gratis verzending (NL)
 • 10 jaar garantie op radiatoren
 • Gratis telefonisch adviesBel 085 - 049 8 590
 • Binnen 1 werkdag bezorgd
 • Achteraf betalen

Horizontale radiatoren van Thermrad en Henrad

Altijddegoedkoopste levert goedkope horizontale radiatoren van de A-merken Henrad en Thermrad tegen outlet prijzen. Bovendien krijgt u 10 jaar volledige garantie op radiatoren van deze merken.

Selecteer uw horizontale radiator

Om de juiste horizontale radiator te selecteren doorloopt u 4 stappen:

Stap 1: Moderne of klassieke horizontale radiator

Kies de radiator die bij uw ruimte past. Zoekt u een klassieke horizontale radiator of kiest u liever voor een moderne horizontale radiator met een volledig vlakke voorplaat?

Stap 2: Het vermogen van de radiator bepalen

De radiator moet voldoende vermogen hebben om de ruimte te verwarmen. Het benodigde vermogen is onder andere afhankelijk van de omvang van de ruimte en de gewenste temperatuur. U kunt zelf heel eenvoudig de benodigde capaciteit van uw horizontale radiator berekenen.

Stap 3: aantal aansluitingen kiezen

U heeft de keuze tussen horizontale radiatoren met 4 aansluitingen of 8 aansluitingen. Een radiator met 4 aansluitingen heeft aansluitingen aan de zijkanten. Een radiator met 8 aansluitingen heeft naast de zijaansluitingen ook onderaansluitingen waar u de Cv leidingen op aan kunt sluiten. Bij een onderaansluiting zijn de Cv leidingen minder zichtbaar, waardoor het geheel een strakke uitstraling heeft

Stap 4: de afmeting van de radiator

Meet de afmeting van de plek die u heeft om een radiator te plaatsen. U kunt op basis van de eerste 3 stappen de juiste horizontale radiator kiezen.

Horizontale radiator bestellen bij Altijddegoedkoopste

 • 10 jaar volledige garantie op horizontale radiatoren
 • Thermostatische radiatorkranen
 • Alle voorradige radiatoren binnen 1 werkdag bij u thuis
 • Gratis verzending in Nederland
 • Gemakkelijk en veilig online bestellen
 • U heeft de mogelijkheid om achteraf te betalen
 • Uitstekende service

Daarom koopt u goedkope radiatoren bij Altijdedegoedkoopste.nl

Hulp nodig?

Wij helpen u graag om de horizontale radiator te vinden die past bij uw wensen en budget. Wilt u weten welke radiator u nodig heeft? U kunt zelf heel eenvoudig het benodigde vermogen van de radiator berekenen. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.