Reviews van klanten: 9,0 / 10 51 reviews

Over Altijddegoedkoopste radiatoren

Altijddegoedkoopste is een online groothandel in op het gebied van verwarming. Van radiator tot verf om een radiator bij te werken. U vindt alles wat u nodig heeft voor het vernieuwen of verbeteren van uw verwarmingsinstallatie. Wij garanderen u:

  • De laagste prijzen
  • Een ruim assortiment A-merk radiatoren en Cv ketels
  • 100% fabrieksgarantie
  • Snelle levering

Goedkope radiatoren en onderdelen

Een nieuwe radiator, radiatorkraan of radiatoronderdelenketel koopt u nergens goedkoper dan bij altijddegoedkoopste.nl. Dit kan door het grote volume radiatoren en radiatoronderdelen dat wij op jaarbasis inkopen. Hierdoor kunnen wij scherpe prijsafspraken maken met de fabrikanten. Zo profiteert u van een goedkope radiatoren.

Ruim assortiment A-merk radiatoren en Cv ketels

Wij werken samen met alle bekende merken op het gebied van verwarmingsinstallaties. In onze webshop vindt u dan ook een ruime keuze aan A-merk radiatoren, Cv ketels, aansluitmaterialen en radiatoronderdelen.

100% fabrieksgarantie

Wij bestellen onze materialen rechtstreeks bij de fabrikant, inclusief 100% fabrieksgarantie. Is uw radiator of Cv ketel niet goed? Geld terug!

Snelle levering

Dankzij een uitstekende samenwerking met onze fabrikanten worden onze orders binnen twee werkdagen geleverd.

Helpdesk

Bel voor hulp en advies bij de aanschaf van uw verwarmingsinstallatie gratis met onze helpdesk: 085 - 049 8 590. Of stuur een mail naar info@altijddegoedkoopste.nl.

 


Tevreden klanten

Altijddegoedkoopste heeft graag tevreden klanten. Wij werken samen met een  onafhankelijk klantfeedbacksysteem The Feedback Company om onze prestatie te meten en te verbeteren. Onze totaal beoordeling is op dit moment uitstekend! Dit betekent dat onze klanten tevreden zijn. En daar zijn we heel erg trots op trots op. Lees hier alle ervaringen en beoordelingen >

The Feedback Company

Keurmerken garanderen betrouwbaarheid webshop

Altijddegoedkoopste mag onderstaande keurmerken dragen na een uitgebreide screening op wet- en regelgeving, veiligheid en financiële situatie. U bent er dus van gegarandeerd dat u een radiator koopt bij een betrouwbare webshop.

Qshops keurmerk
Webshop Keurmerk
European Trust Mark

Geschiedenis Altijddegoedkoopste

Altijddegoedkoopste is een onderdeel van Mulcotherm. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in 1987 als landelijk opererend installatiebedrijf en is daarnaast sinds 2000 één van de belangrijkste spelers op de online markt. Voorheen bedienden we met name de particuliere markt, maar inmiddels weten ook zakelijke klanten ons goed te vinden en profiteren van de gunstige installateurs korting regeling. Meer informatie >


Logo Mulcotherm