Reviews van klanten: 9,0 / 10 51 reviews

Verticale radiatoren

Verticale radiatoren met veel vermogen

Goedkope verticale radiatoren van A-merken tegen de laagste prijs. Dat vindt u alleen bij Altijddegoedkoopste. Bekijk hieronder het voordelige radiatorenaanbod van de topmerken Henrad en Thermrad. Een reden dat de verticale radiatoren zo geliefd is, is dat de capaciteit erg groot is. Hierdoor kan de radiator veel warmte afgeven. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is bij deze radiator erg goed. Voor een verticale radiator is dit model absoluut niet duur te noemen. 

In woningen worden vertical radiatoren vaak gebruikt. De reden is dat deze radiatoren weining ruimte innemen. Voorbeelden van andere vormen van verwarming zijn convectorradiatoren, convectorputten en vloerverwarming.

Smalle radiatoren met een hoog vermogen

 

Daarom altijd de goedkoopste!

  • Gratis verzending (NL)
  • 10 jaar garantie op radiatoren
  • Gratis telefonisch adviesBel 085 - 049 8 590
  • Binnen 1 werkdag bezorgd
  • Achteraf betalen

Verticale radiatoren van Thermrad en Henrad

Altijddegoedkoopste biedt goedkope verticale radiatoren van de A-merken Henrad en Thermrad tegen outlet prijzen. Bovendien krijgt u 10 jaar volledige garantie op radiatoren van Henrad en Thermrad.

Verticale radiator selecteren

Een verticale radiator wordt meestal geïnstalleerd op plaatsen waar een horizontale radiator niet praktisch is. Bijvoorbeeld naast een raam of in een hal. Om de juiste horizontale radiator te selecteren doorloopt u 3 stappen:

Stap 1: Moderne of klassieke verticale radiator

Zoekt u een klassieke verticale radiator of kiest u liever voor een moderne verticale radiator met een volledig vlakke voorplaat?

Stap 2: Het vermogen van de radiator bepalen

De verticale radiator moet voldoende capaciteit hebben om de ruimte te verwarmen. De capaciteit is mede afhankelijk van de gewenste temperatuur en de omvang van de ruimte. U kunt zelf heel eenvoudig de benodigde capaciteit van uw verticale radiator berekenen.

Stap 3: de afmeting van de radiator

Meet de afmeting van de plek die u heeft om een radiator te plaatsen. U kunt op basis van de eerste 3 stappen de juiste verticale radiator kiezen.

Verticale radiator bestellen bij Altijddegoedkoopste.nl

• 10 jaar volledige garantie op verticale radiatoren
• Alle voorradige radiatoren worden binnen 1 werkdag bij u thuis afgeleverd
• Gratis verzending in Nederland
• Gemakkelijk en veilig online bestellen
•U heeft de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Daarom koopt u goedkope radiatoren bij Altijdedegoedkoopste.nl

Hulp nodig?

Wij helpen u graag om de verticale radiator te vinden die past bij uw budget. Wilt u weten welke radiator u nodig heeft? U kunt zelf heel eenvoudig het benodigde vermogen van de radiator berekenen. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.